zangD.V. zaterdag 24 maart 2018 zal er een zangdienst worden gehouden. Het thema van de zangdienst is: ‘Zie het kruis’.

Lees meer: Paaszangdienst 2018

stamppot avond 2018 14 20180305 1580304076Met dankbaarheid mogen we als JV terugkijken op een geslaagde stamppotavond. Nadat de zaal in gereedheid was gebracht arriveerden om even voor half zes de eerste gasten. Het duurde niet lang of de zaal van verenigingsgebouw Oostdam was helemaal gevuld en heerste er een gezellige sfeer. Klik hier voor de foto impressie.

Lees meer: Terugblik stamppotavond 2018

kerstOp 22 december houdt het Chr gem koor Laudate Dominum een Kerstuitvoering in de Levensbron te Goedereede. Het koor neemt u mee door de Kerstgeschiedenis in Woord en Zang. Het optreden is samen met het dames ensemble Joyful Voices. Naast koorzang er er ook samenzang. Locatie is : Levensbron, Achterstraat 1 (ingang Doelweg) te Goedereede. Aanvang 19.30 uur. Welkom!

IMG 1637 webIn de maand augustus is er weer zomermarkt in de Oostdijk (buurtschap tussen Ouddorp en Goedereede). Inmiddels wordt de markt al voor de 14e keer georganiseerd. Ook dit jaar bent u weer van harte welkom in het weiland nabij Hondsweg 27a.

Lees meer: Zomermarkt 2017

zangDe aangekondigde zangdienst van zaterdagavond 27 mei gaat in verband met het overlijden van een lid van onze kerkelijke gemeente niet door. 

Login Form

Wie is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top